Pintxokilpailu tamperelaisissa ravintoloissa

Äänestä paras pintxo 2017

Tamperelaiset ravintolat valmistavat oman Tamperrada-pintxon, joka on myynnissä kussakin ravintolassa maanantaista perjantaihin 14. – 18. elokuuta 2017. Pintxot tarjolla ravintoloissa klo 16 – 21, lounasravintoloissa klo 11 – 16.

Kierrä nauttimassa taidonnäyte 3 eurolla ja äänestä Tampereen paras pintxo. Yleisön kesken arvotaan 200€ illallislahjakortti yleisön suosikkkiravintolaan. KLIKKAA KUVAA, NIIN NÄET SIJAINNIN GOOGLE-KARTASSA.

4 Vuodenaikaa
Tuutti: savustettu kuningasrapumousse, caviart & merilevätuutti
Hallituskatu 10, Kauppahalli
Aisti
Puusti: friteerattua porsaankorvaa, romescoa ja mantelikreemiä
Hallituskatu 19
Armas Kuppila
Misomarinoitua Pyhäjärven kuhaa & suolaheinää
Tuomiokirkonkatu 17
Astor
Poronmaksa frikadelli, puolukkahyytelöä, palsternakkamajoneesia
Aleksis Kiven katu 26
August von Trappe
Possupiilo: taikinoitua ylikypsää possua, aprikoosia ja mojoa
Verkatehtaankatu 2
Bistro Julienne
Kepappi: karitsaa, sipulia ja kaalia
Ratapihankatu 37, Scandic Station
Bookers
Savusärkeä, kumminkurkkua ja siankylkeä
Keskustori 2, Teatteritalo
The Bull
Tres carnes: Chorizo & Black Angus & Jamon
Hatanpään valtatie 4
Copper Lifestyle
Kala-koira: minimaalaissämpylässä Napue-marinoitua lohta
Hallituskatu 7
Dabbal
Poroa, ruista ja rosmariinia
Yliopistonkatu 44, Hotel Lapland
Deli 1909
Ankanmaksaterriiniä, valkosuklaata & espressoa
Puutarhakatu 11
Dining 26
Kateenkorvaa, maa-artisokka arancini ja rakuunakreemiä
Aleksanterinkatu 26
Fabric Bistro&Bar
Mustekalakroketti, savumantelisalsaa ja kevätsipuli creme fraichea
Itäinenkatu 5-7, Finlaysonin alue
Frankly
Pekoniin käärittyä muikkua ruistaikinakuoressa sekä piimävaahtoa
Hallituskatu 22
Frans & Marie Bistro
Graavattua siikaa ja tattarileipää 
Hatanpään valtatie 1, Hotel Ilves
Frenckell & Piha
Vegaani kikhernekroketti, lakritsilla maustettua fenkolia, pinaattikeksiä 
Frenckellin aukio 2 H
Henriks
Iberico possunposkea, salsa romescoa, lehtikaalta
Satamakatu 7
Huber
Dry aged tartar (lypsylehmästä), kananmunaa, lohenmätiä
Aleksis Kiven katu 13
Inez
Kampasimpukkaterriini, ilmakuivattu härkä & sitruunakreemi
Pellavatehtaankatu 19
Izakaya Nomu
Snaideri: sake-marinoitua kakunipossua, chiliä ja shisoa
Kyttälänkatu 11
Kalaherkut Nygrén
Friteerattua osteria, tomaattia kahdella tapaa ja majoneesia
Hallituskatu 10, Kauppahalli
Kaleva Gastropub
Possurilletteä, timjamimajoneesia & siiderimarinoitua omenaa
Pellervonkatu 9
Kattila
Napue-graavilohta, lakritsilimppua, sitruunakaviaaria, karpalocreme
Aleksis Kiven katu 13
Kievari Kahdet Kasvot
Lakritsijuuri-manchegoa, mansikkaa, unikonsiemeniä, lakritsikastiketta. Kauppakatu 14
Käpy Rosendahl
Savuporomoussea, karpalovodkahelmiä, Gyoza-taikinaa
Pyynikintie 13, Hotel Rosendahl
La Fiesta
Seitania, guacamole-cremevaahtoa, pico de galloa ja tortillaa
Sammonkatu 50
Living Room
Gordita: maissipannukakku, naudankieltä, creme, korianteria
Hämeenkatu 26
Makujen Laguuni
Metsästäjän suupala: hirvimoussea ja mäskimallasleipää
Tesoman valtatie 24
Maruseki
Ramen: härkää, kananmunaa ja luumutomaattia
Hämeenkatu 31
Masuuni
Tatticoulibiac, tattismetanaa ja kesäkaalia
Hatanpään valtatie 1, Hotel Ilves
Muusa
Spelttilakupestoa, siitakesientä ja kurpitsafocacciaa
Satakunnankatu 10
New York
Flank steakia, avokadoa ja cashewpähkinöitä New Yorkin tapaan
Hämeenkatu 5
Nordic Gastropub
Haukipyörykkä, paahdettu kaalinlehti, Kolatun cheddar, pinaatti
Otavalankatu 3
Näsinneula
Savustettua kuhaa, savumunavoita, ruiskeksiä ja etikkakurkkua
Näsinneula, Särkänniemi
Ohana Grille
Juicy Lucy Sope Slider: cheddarillla täytetty burgerpihvi
Hallituskatu 10, Kauppahalli
O´Hara Freehouse
Mallasleipää, lammasmureketta, munaa & Guinness-siirappia
Hämeenpuisto 17
Piazza Food Factory
Beef Tataki: härkätataki, ponzumarinoituja kasviksia ja wasabiaioli
Hämeenkatu 1, Scandic City
Piemonte
Il Sud Al Nord: taimen-siikamosaiikki, poltettua tilliä, mateenmäti
Suvantokatu 9
Praha Gastropub
Gulassi, perunaröstiä, gulassipyre, paistettua possua, smetanaa
Tammelan puistokatu 37
Purebite
Kesärulla wasabituorejuustolla ja kylmäsavulohella
Hatanpään valtatie 4
Rillinki
Savusiika-herne cupcake: savusiikaa ja herne-tuorejuustomoussea
Hämeenpuisto 24
Salud
Ankanmaksaa, taatelia, pikkelöityä sientä ja tomaattia
Tuomiokirkonkatu 19
Santé
Karamellisoitu salmiakki-kalkkuna
Hatanpään valtatie 2
Sasor
Savuteellä graavattua lohta, friteerattua uuttapottua
Yliopistonkatu 50
Stockmann Herkku
Mustamakkara pitaleipä puolukka-aiolilla
Hämeenkatu 4
Siilinkari
Poroa, karpaloa & karamellisoitua ruissipsiä
Hämeenkatu 7
Suomalainen Klubi
Antonovka omenaa, savustettua selleriä, hasselpähkinää
Puutarhakatu 13
Tampella
Ahlmanin sinihomejuustoa, punajuuri, rosmariinia, pellavansiementä
Kelloportinkatu 1
Tiiliholvi
Lipstikkaa, pettua ja härkäpapua
Kauppakatu 10
Tillikka
Tampere meets San Sebastian: sherryglaseerattua viiriäisenkoipea
Hämeenkatu 14
Trattoria Tammer
Ahventerriiniä, jättirapua, fenkolia ja savupaprikamajoneesia
Satakunnankatu 13, Hotel Tammer
Tuhto
Graavilohitartar, tillistä ja kuivatusta lohennahasta tehtyä näkkileipää
Yliopistonkatu 55, Tampere-talo
Tuulensuu
Ginipossu ja savumuikku 
Hämeenpuisto 23
Wistub Alsace
Jallumaksaleipä: juuriruisleipää, Jaloviina-timjami vasikanmaksamoussea, punasipulia, karpaloa
Laukontori 6

Pintxokilpailu 2017

Kilpailun tuomaristo valitsee gastronomisesti mielenkiintoisimman pintxon. Arvostelu muodostuu kolmesta osa-alueesta: maku 60, ulkonäkö 20 ja innovatiivisuus 20 pistettä. Kolmelta tuomarilta maksimipisteet yhteensä 300. Lisäksi yleisö äänestää tällä nettisivulla oman suosikkinsa. Kilpailupintxon hinta on 3 euroa.

Pintxon tulee olla 2 – 3 suupalalla syötävä pikkuannos ja tarjoiluaika on pintxoviikolla maanantaista perjantaihin klo 16 – 21. Lounasravintoloissa klo 11 – 16.

Voittaja lähtee San Sebastianiin

Tuomariston valitseman pintxon tehnyt kokki lähtee opintomatkalle pintxojen alkulähteille San Sebastianiin 20. tammikuuta 2018 vietettävään Tamborrada-juhlaan. Yleisönäänien kesken arvontaan 200 euron illallislahjakortti ravintolaan, joka voittaa yleisön suosikki -tittelin.

Äänestysaika

Kilpailuannoksia voi yleisö äänestää 14.8.2017 klo 17.00 alkaen ja äänestys päättyy 19.8.2017 klo 12.00. Samalla sähköpostilla annetut tuplaäänet generaattori poistaa.

Vuoden 2017 ravintolat on valittu. Mukana 54 ravintolaa.

PDF-tiedostotamperradaflyer2017.pdf (8.5 MB)
Lataa tästä flyer tulostettavaksi

Tuomaristona vuonna 2017 toimivat Chaîne des Rôtisseurs -järjestön Tampereen vouti Mikko Reinikka ja Vice-Conseiller Gastronomique Marko Alenius sekä ravintolatoimenjohtaja, Chef Rotisseur Anette Mellin.