Pintxokilpailu tamperelaisissa ravintoloissa

Ilmoittautuminen maaliskuun 2018 loppuun mennessä. Kilpailuannoksen painokelpoinen valokuva, annoksen nimi ja annoksen sisältökuvaus toimitettava huhtikuun loppuun mennessä. Kilpailuannokset julkaistaan toukokuun alussa ja tapahtuman markkinointi alkaa.

Pukeudu Tamperrada-teemaan. Virallinen "kokkitakki" työntekijöille ja asiakkaille. Tilaa T-paita High Peakin verkkokaupasta!

Vuoden 2018 logo osallistuvien ravintoloiden käyttöön

ovitarra_tamperrada2018.jpg (322 kB)
ovitarra_tamperrada2018.png (474 kB)

Pintxokilpailu 2018 – Kilpailijat on valittu!

Annokset julkaistaan toukokuussa. Kilpailun tuomaristo valitsee gastronomisesti mielenkiintoisimman pintxon. Arvostelu muodostuu kolmesta osa-alueesta: maku 60, ulkonäkö 20 ja innovatiivisuus 20 pistettä. Kolmelta tuomarilta maksimipisteet yhteensä 300. Lisäksi yleisö äänestää tällä nettisivulla oman suosikkinsa. Kilpailupintxon hinta on 3 euroa.

Pintxon tulee olla 2 – 3 suupalalla syötävä pikkuannos ja tarjoiluaika on pintxoviikolla maanantaista perjantaihin klo 16 – 21. Lounasravintoloissa klo 11 – 16.

Voittaja palkitaan

Tuomariston valitseman pintxon tehnyt kokki palkitaan. Yleisönäänien kesken arvontaan 200 euron illallislahjakortti ravintolaan, joka voittaa yleisön suosikki -tittelin.

Pintxokilpailu 2018

Mukana 55 ravintolaa: • 2 H+K • 4Vuodenaikaa Kauppahalli • 4Vuodenaikaa Pyynikki • Aisti • Armas Kuppila • Astor • Bistro14 • Bookers • Bufferi Pirkkala • Bull • Dabbal • Deli 1909 • Dining 26 • Fabric • Frans&Marie • Frenckell&Piha • Henriks • Hovipoika • Huber • Huurre • Inez • Kalaherkut Nygren • Gastropub Kaleva • Kattila • Kauppuri5 • Kievari Kahdet Kasvot • Kustaa • Linkosuo • LiV • LosPollos • MakaSushi • Makujen Laguuni • Masuuni • Muusa • Myllärit • Gastropub Nordic • Näsinneula • Ohranjyvä • Periscope • Piemonte • Puisto • Purebite • Rillinki • Roast • Salud • Santé • Sasor • Stockmann Herkku Meals • Suomalainen klubi • Tiiliholvi • Tillikka • Tratto • Trattoria Tammerinpuisto • Tuhto • Gastropub Tuulensuu

Tuomaristona vuonna 2018 toimivat Chaîne des Rôtisseurs -järjestön Tampereen vouti Mikko Reinikka ja Vice-Conseiller Gastronomique Marko Alenius sekä Vice-Chargée de Presse, Chef Rotisseur Anette Mellin.