Pintxo on täsmälehti ruoka&kulttuuri intoilijoille

Päätoimittaja: Mikko Reinikka 040 5669 504, etunimi.sukunimi(at)alberthall.fi

Lue verkossa ilmaiseksi:

Lue Pintxo 01/2021

Lue Pintxo 03/2020

Lue Pintxo 02/2020

Lue Pintxo 01/2020

Lue Pintxo 03/2019

Lue Pintxo 02/2019

Lue Pintxo 01/2019

Pintxo ruoka&kulttuuri, joka ilmestyi kolme kertaa 2019 ja jatkamme ilmestymistä uusin aihein välillä painettuna ja välillä sähköisenä.

Lehden päätoimittaja on pitkän linjan viestintäyrittäjä, ruokavaikuttaja, ruokamatkailija ja ruokajournalisti Mikko Reinikka, joka järjestää vuosittain Tamperrada pintxoviikon, joka on Suomen suurin ravintolafestivaali. Reinikka on ollut perustamassa Helsingin Gourmetclubia 2007 ja Tampereen Gourmetclubian 2015 sekä suosittua ravintolaa Pikkubistro Kattilaa 2014. Reinikka avasi Suomen ensimmäisen puhtaasti baskityylisen pintxobaarin  Koski Pintxon marraskuussa 2020.

Pintxo keskittyy ravintola-, ruoka- ja kulttuuritarjontaan sekä raportoi omaperäisistä kansainvälisistä kohteista, joten juttuaiheet kiinnostavat kaikkia ruoka&kulttuuri intoilijoita.