Kokkausmatka Pyreneitten juurelle

Pääset kokemaan ainutlaatuisia raaka-aineita ja aitoa katalonialaista tunnelmaa

Suomalainen keittiömestari Jani Paasikoski ja vanhan lypsylehmän kyljyksiä, chuletas de vaca vieja

Ilmoittaudu mukaan matkalle Pyrenneiden juurelle idylliseen tuhatvuotiaaseen pikkukylään

Matkan hinta 850 € (sis. alv 24%) sisältää bussikuljetukset Barcelonasta edestakaisin, retkiohjelman mukaiset kuljetukset 4 pv, retkiohjelman ja 4 vrk majoituksen 2 hh huoneissa, aamiaiset, lounaat, katalonialaiset illalliset ruokajuomineen sekä opastuksen kokkausworkshopeissa. Jokainen huolehtii itse saapumisestaan (lennoista) Barcelonaan ja omasta matkavakuutuksestaan. Matkalle otetaan max 16 matkustajaa.

Jokainen voi valita kuinka aktiivisesti osallistuu kokkauksiin, voi myös nauttia muiden tekemestä ruoasta tai valita päivän jolloin itse on mukana kokkaamassa.

Matkan järjestäjä Albert Hall Finland Oy, y-tunnus 0826116-8, perustettu 1990.

Lisätietoja: toimisto(at)alberthall.fi.

Ilmoittaudun mukaan Pyreneitten kokkausmatkalla 14.-18.5.2020 *

Suomalainen keittiömestari Jani Paasikoski on asunut Barcelonassa 20 vuotta. Hänen johdollaan matkaamme Barcelonasta Pyreneiden juurelle pieneen sadan asukkaan Tartareun kylään, jossa majoitumme ja kokkaamme yhdessä joka ilta rennon illallisen paikallisista lähituotteista. Vierailemme mm. viinitiloilla, Euroopan vanhimmassa yhä toimivassa suklaatehtaassa, tutustumme maailman parhaaseen sahramiin, oliiviöljyihin yms. Nautimme lounaita naapurikylien autenttisissa kuppiloissa. Ohessa esimerkki viikonlopun aikataulusta, joka täsmentyy lähempänä ajankohtaa. Retket toteutetaan toukokuussa ja toinen sadonkorjuuaikaan lokakuussa. Valikoidulle ryhmälle max 16 henkeä. Ilmoittautumislomake tulee tälle sivulle. Jokainen varaa haluamansa lennot itse, kuljetus Barcelonasta eteenpäin ja takaisin on järjestetty. Majoitus, retkikuljetukset, aamiaiset, lounaat ja illalliset juomineen kuuluvat hintaan.

Halukkaat voivat osallistua kokkauksiin

Jokaisen ei ole pakko osallistua kokkauksiin, vaan halukkaat saavat itse päättää, minä iltoina tai vaikkapa kaikkina iltoina haluavat osallistua. Ne jotka eivät halua kokata, saavat astua valmiiseen ruokapöytään.

ALUSTAVA OHJELMA: Torstai 14.5.2020

  • 10.00 bussikuljetus lähtee Barcelonasta, Sants rautatieasema
  • 12.30 saapuminen Tartaleun kylään ja majoittuminen
  • 14.00 tervetuloalounas ja talon esittely
  • 17.00 misaukset ja kokkaamiset porukalla illallista varten
  • 18.30 Sentits Katalonia viinitalon viinien esittely
  • 19.30 illallisvalmistelut jatkuvat / vapaa-aikaa
  • 21.00 tervetuloaillallinen

ALUSTAVA OHJELMA: Perjantai 15.5.2020

  • 09.30 aamiainen
  • 10.15 lähtö Castell de Remel viinitilalle, tasting, mahdollisuus ostoksiin
  • 14.00 lounas viinitilalla
  • 15.30 paluulähtö Tartareuhun
  • 17.00 misaukset ja kokkaamiset porukalla illallista varten
  • 19.00 Pyreneitten sahramin kasvattaja, mahdollisuus ostoksiin
  • 20.00 illallisvalmistelut jatkuvat / vapaa-aikaa
  • 21.00 illallinen

ALUSTAVA OHJELMA: Lauantai 16.5.2020

  • 09.30 aamiainen
  • 10.15 lähtö Argamuntiin
  • 11.30 vierailu turrón tehtaassa
  • 12.30 vierailu suklaatehtaassa
  • 14.00 lounas Argamuntissa
  • 15.30 paluulähtö Tartareuhun
  • 17.00 misaukset ja kokkaamiset porukalla illallista varten
  • 18.30 paikallinen oliiviöljytuottaja
  • 19.30 illallisvalmistelut jatkuvat / vapaa-aikaa
  • 21.00 illallinen

ALUSTAVA OHJELMA: Sunnuntai 17.5.2020

  • 10.00 aamiainen
  • 10.45 kävelyretki Arbeloan kylään aperitiiville
  • 13.00 paluulähtö bussilla Tartareuhun
  • 13.30 vapaa-aikaa ja paellan valmistus show
  • 14.30 paellalounas
  • 18.00 misaukset ja kokkaamiset porukalla illallista varten / vapaa-aikaa
  • 21.00 illallinen

Maanantaina kuljetus lentokentälle Barcelonaan

Illalliset kokataan ja nautitaan yhdessä koko porukalla