Kokkausmatkoja Pyrenneitten juurelle

Suomalainen keittiömestari Jani Paasikoski ja vanhan lypsylehmän kyljyksiä, chuletones de vaca vieja

Suomalainen keittiömestari Jani Paasikoski on asunut Barcelonassa 20 vuotta. Hänen johdollaan matkaamme Barcelonasta Pyrenneitten juurelle pieneen sadan asukkaan Tartareun kylään, jossa majoitumme ja kokkaamme yhdessä joka ilta rennon illallisen paikallisista lähituotteista. Vierailemme mm. viinitiloilla, Euroopan vanhimmassa yhä toimivassa suklaatehtaassa ja maailman parhaan sahramiviljelijän luona. Nautimme lounaita naapurikylien autenttisissa kuppiloissa. Ohessa esimerkki viikonlopun aikataulusta, joka täsmentyy lähempänä ajankohtaa. Retket toteutetaan toukokuussa ja toinen sadonkorjuuaikaan lokakuussa. Valikoidulle ryhmälle max 20 henkeä. Ilmoittautumislomake tulee tälle sivulle. Jokainen varaa haluamansa lennot itse, kuljetus Barcelonasta eteenpäin ja takaisin on järjestetty.

Torstai

  • 10.00 bussikuljetus lähtee Barcelonasta
  • 12.00 majoittuminen Tartaleun kylään ja kevyt lounas
  • 14.00 raaka-aineiden hankinta lähimaatiloilta, -tuottajilta  ja -toreilta
  • 17.00 misaukset ja kokkaamiset porukalla illallista varten
  • 21.00 tervetuloaillallinen

Perjantai

  • 10.00 aamiainen
  • 11.00 kiertoajelu: viinitila, juustonvalmistaja, suklaatehdas
  • 14.00 lounas menu del dia lähikylässä
  • 15.00 kiertoajelu jatkuu:
  • 17.00 misaukset ja kokkaamiset porukalla illallista varten
  • 21.00 illallinen

Lauantai

  • 10.00 aamiainen
  • 11.00 nähtävyyksiä ja kulttuuria
  • 14.00 lounas menu del dia lähikylässä
  • 15.00 vapaa-aikaa, viinitasting tai muu tasting yms.
  • 17.00 misaukset ja kokkaamiset porukalla illallista varten
  • 21.00 illallinen

Sunnuntai

  • 10.00 aamiainen
  • 11.00 vapaa-aikaa omatoimiseen ympäristöön tutustumiseen
  • 14.00 paellan valmistaminen lounaaksi yhdessä
  • 17.00 misaukset ja kokkaamiset porukalla illallista varten
  • 21.00 illallinen

Maanantai kuljetus lentokentälle Barcelonaan

Illalliset kokataan ja nautitaan yhdessä koko porukalla