Ruokalistan esimerkkejä

Meillä vaihtuu menu lähes päivittäin, tässä on esimerkkejä tuotteista joita listalla on saatavilla vaihtelevasti. Ideana on että jokaisessa ruokalajissa on yksi pääraaka-aine keskeisessä osassa ja muu annos rakentuu sen ympärille. Pintxot ovat henkilökohtaisesti syötäviä pikkuannoksia baskilaiseen tyyliin. Näin pääset kokeilemaan useita eri raaka-aineita ja saat monipuolisen herkuttelukokemuksen.

Kylmiä pintxoja - Pintxos Frios á 3,5€

  • Tortilla Espanola - talon oma perunamunakas
  • Atún Bonito tonnikala moussea Rosalan saaristolaisleivällä
  • Savusärkimoussea ja Piquillo paprikaa
  • Hummusta ja Piquillo paprikaa
  • Broilerin filettä, pestoa ja paahdettua perunaa
  • Valkohomejuustoa, viikunaa, saksanpähkinää ja patonkia
  • Valkoista anjovista, Bizkaian kastiketta, kananmunaa ja patonkia
  • Gilda jossa baskilaista Piperrak paprikaa, Manzanilla oliivia, chorizoa
  • Hanhenmaksamousse, vadelmaa, paahdettua patonkia
  • Talon suklaamousse
  • Katkarapusalaatti (6€)
  • Manzanilla oliivit (5€)
  • Juustolautanen (9€)
  • Anjovislautanen  - valkoista anjovista á la Bizkaia (9€)
  • Jamon Bellota ilmakuivattua kinkkua (14€)

Lämpimät pintxot - Pintxos Calientes

  • Patatas Fritas - paahdetut perunat (5€)
  • Huevos Revueltos - paistettu munakas eri täytteillä (8€)
  • Txistorra makkaraa - paahdettua baskilaista tuoremakkaraa, hernepyrettä (9€)
  • Atún Claro - friteerattua keltaevätonnikalaa, soijamajoneesia (10€)
  • Ensalada con Tocino - vihreää salaattia ja pekonia (9€)
  • Pollo Crujente - rapeaa broilerin sisäfilettä ja Bizkaian kastiketta (9€)
  • Cuello Iberico - paahdettua Ibericoporsaan niskaa, pestomajoneesia (10€)
  • Solomillo y Salsa pimienta - Härän filettä pippurikastikkeessa (12€)
  • Paella Bizkaia - paella annos (10€)

Pintxoja kannattaa valita useampi jotta pääsee maistelemaan eri raaka-aineita. 3-4 kylmää pintxoa alkuun ja pari lämmintä pintxoa on jo täysi ateria, jolla nälkä lähtee.