Ruokalistan esimerkkejä
Meillä vaihtuu menu lähes päivittäin, tilaukset tehdään baaritiskillä jossa henkilökunta kertoo tuotteista. raaka-aineiden alkuperästä yms lisää. Tässä on esimerkkejä tuotteista joita listalla on saatavilla vaihtelevasti. Ideana on että jokaisessa ruokalajissa on yksi pääraaka-aine keskeisessä osassa ja muu annos rakentuu sen ympärille. Käytämme pääosin kotimaisia tuotteita sekä espanjalaisia erikoisuuksia. Pintxot ovat henkilökohtaisesti syötäviä pikkuannoksia baskilaiseen tyyliin. Näin pääset kokeilemaan useita eri raaka-aineita ja saat monipuolisen herkuttelukokemuksen. Lisätietoa allergioista ja intoleransseja aiheuttavista ainesosista saa henkilökunnalta.
Kylmiä pintxoja - Pintxos Frios á 3,5€
- Tortilla Espanola - talon oma perunamunakas
- Atún Bonito tonnikala moussea Rosalan saaristolaisleivällä
- Savusärkimoussea ja Piquillo paprikaa
- Hummusta ja Piquillo paprikaa
- Broilerin filettä, pestoa ja paahdettua perunaa
- Valkohomejuustoa, viikunaa, saksanpähkinää ja patonkia
- Valkoista anjovista, Bizkaian kastiketta, kananmunaa ja patonkia
- Gilda jossa baskilaista Piperrak paprikaa, Manzanilla oliivia, chorizoa
- Hanhenmaksamousse, vadelmaa, paahdettua patonkia
- Talon suklaamousse
- Katkarapusalaatti (6€)
- Manzanilla oliivit (5€)
- Juustolautanen (9€)
- Anjovislautanen - valkoista anjovista á la Bizkaia (9€)
- Jamon Bellota ilmakuivattua kinkkua (14€)
Lämpimät pintxot - Pintxos Calientes
- Patatas Fritas - paahdetut perunat (5€)
- Huevos Revueltos - paistettu munakas eri täytteillä (8€)
- Txistorra makkaraa - paahdettua baskilaista tuoremakkaraa, hernepyrettä (9€)
- Atún Claro - friteerattua keltaevätonnikalaa, soijamajoneesia (10€)
- Ensalada con Tocino - vihreää salaattia ja pekonia (9€)
- Pollo Crujente - rapeaa broilerin sisäfilettä ja Bizkaian kastiketta (9€)
- Cuello Iberico - paahdettua Ibericoporsaan niskaa, pestomajoneesia (10€)
- Solomillo y Salsa pimienta - Härän filettä pippurikastikkeessa (12€)
- Paella Bizkaia - paella annos (10€)
Pintxoja kannattaa valita useampi jotta pääsee maistelemaan eri raaka-aineita. 3-4 kylmää pintxoa alkuun ja pari lämmintä pintxoa on jo täysi ateria, jolla nälkä lähtee.